Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered. - Hippokratész

Energetizáló Lávakő

Quantum Medál

Ár: 29 000 Ft
Házhozszállítással!

Japán technológia.

Quantum Medál

A Quantum Medál természetes ásványokból készült, amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ez termeli a skaláris energiát, ami erősíti a test bioenergia mezejét. A skaláris energia elősegíti az energia áramlását, és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát adhat, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget, és jó közérzetet biztosít. Segítségével megtisztulhat a szervezet a mérgező anyagoktól, megszünteti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja a szervezet optimális védekező rendszerét. Visszaállíthatja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.

Használata:

Hordjuk a nyakunkban, vagy a zsebünkben.

A skaláris energia a medálból kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, és ez által erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.

Forrás:

A Skaláris energia működéséről Dr. Siva Poobalasingam MD and NishaLakshmanan MA: "Az optimális energia a csúcsteljesítmény eléréséhez a skaláris energiával" című könyvében olvashatnak részletesebben.

Minden Quantum medálnak saját sorozatszáma van.

A termékre Budapest területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, egyéb esetben postai utánvéttel küldjük termékünket.

További információkhoz a termékekről és megrendeléshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Quantum Termosz

Quantum Termosz

Ár: 34 000 Ft
Házhozszállítással!

A Fusion Excel Quantum termosz anyaga skaláris energiával telített rozsdamentes acél. A kutatási és fejlesztési (R&D) tanulmányok mutatják, hogy a termoszból áramló energia képes az egymáshoz tapadt vízmolekulákat kisebb csoportokra bontani. Ezek a kisebb egységek megnövelik a testben a víz bio-felhasználását, ennek következtében számos élettani funkciót segítenek elő a test egészében.

Használata:

Töltsük meg a termoszt lehetőleg szűrt vízzel. A víz kis idő elteltével megtelik energiával, és fogyasztható.

Az energetizált víz tulajdonságai:

A skaláris energia által stimulált víz, finom rezgéseket hordoz, ami a test biomezejét erősíti. Ez nélkülözhetetlen a testi- lelki egyensúlyunk megtartásához!

A kisebb csoportokra bontott vízmolekulák jobban hasznosíthatóak a szervezetben, ennélfogva alapvető szinten elősegíti a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést, valamint lehetővé teszi, hogy a víz számtalan funkciója érvényesüljön.

A Skaláris energia hatása a vízre:

Egyre több kutatás összpontosít arra, hogy milyen fontos megfelelő molekuláris szerkezetű vizet fogyasztanunk egészségünk megőrzése érdekében. A skaláris energia rezonanciát okoz a vízmolekulák között, aktiválja azokat és magasabb rezgéssel látja el őket. A vízmolekulák leginkább csoportokba rendeződnek, nem önálló molekulaként helyezkednek el. A víz molekulái nagy csomókat alkotnak, azonban a skaláris energia úgynevezett mikro-csoportokra bontja őket. A kisebb molekulacsoportok ugyanis kiváló hidratáló, terjeszkedő és tisztító tulajdonsággal ruházzák fel a számunkra oly fontos alkotóelemet, a vizet, amely aztán serkentheti sejtjeink aktivitását, így fokozza azok élettani funkcióit. A magasabb vibrációs szintnek köszönhetően feltöltheti a testünk összes sejtjét az ideális 70-90 milli-voltra, mely által megvédi azok egészségét (összehasonlításképp: a rákos sejtek töltése nagyon alacsony, csupán 15-20 milli-volt körüli!). Azáltal, hogy elősegítheti a sejtek táplálását és méregtelenítését, segíthet megszabadulni a szabad gyököktől, így biztosítja Önnek az erősebb immunrendszer és a gyorsabb felépülés lehetőségét a fertőzésekből, operációkból és sérülésekből. A skaláris energia hatékonyan segíti a vérkeringést anélkül, hogy terhelné a szívet. Növelheti a vér oxigénszintjét és tisztítja a vért azáltal, hogy szabályozza annak zsír-fehérje arányát, ezáltal pedig még inkább segíthet jobbá tenni a szív és érrendszeri keringést.

A termékre Budapest területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, egyéb esetben postai utánvéttel küldjük termékünket.

További információkhoz a termékekről és megrendeléshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Quantum Pajzs

Quantum Pajzs 6db

Ár: 29 000 Ft
Házhozszállítással!

A Quantum Pajzs univerzális eszköz, ami azt jelenti, hogy bármilyen elektronikai egységhez, vagy háztartási géphez használható, bármihez, amely elektromágneses mezővel rendelkezik, vagy elektromágneses sugarakat bocsát ki.

A Fusion Excel Quantum Pajzs megóvja az egészséges sejteket a káros EMF (Elektromágneses mezők) vagy EMR (Elektromágneses rezgés) sugárzástól.

A FE ScalarEnergyTechnology (SET) a Quantum Pajzs bemutatásával új utat mutat az Energia Gyógyászatban!

Ez a forradalmi Pajzs a legújabb technológiával készült: hatékonyan segít enyhíteni a stresszt, ezáltal az Ön mindennapi életét könnyíti meg!

Kutatások bizonyították, hogy tartós és folyamatos EMF és EMR sugárzás mérhetően emeli a stressz-szintet és negatívan befolyásolja az olyan kulcsfontosságú energetikai rendszereket, mint például a bio-elektromos mező.

Hasonló módon számos káros biokémiai folyamatot indít be. Tanulmányok sora hozza összefüggésbe az elektromos szennyeződést egészségügyi problémákkal, mint pl. a fáradtság vagy a magas vérnyomás, továbbá kiemelik azt is, hogy ezek a sugárzások további veszélyforrást rejtenek.

A Quantum Pajzs az első olyan skaláris eszköz, amelyet az elektromos szennyeződések kiszűrésére fejlesztettek ki.

Alapvető és elsődleges védelmet nyújt az elektromos szennyeződések ellen, így a Pajzs minden elektromos rezgést és sugárzást kibocsátó készülékhez társítható, legyen az mobiltelefon, vonalas telefonkészülék, autó, mikrohullámú gépek, számítógépek, háztartási készülékek, stb.

A termékre Budapest területén személyes átvételi lehetőséget biztosítunk, egyéb esetben postai utánvéttel küldjük termékünket.

Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót.
További információkhoz a termékekről és megrendeléshez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

További energetizáló termékekről, kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

A termékek nem minősülnek gyógyászati eszköznek, és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, és kezelésére, valamint megelőzésére.