Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered. - Hippokratész

Bemutatkozás

Az Egészség Alapja csapata egészséges életmóddal foglalkozó, azt folytató, és a téma iránt szenvedélyesen érdeklődő fiatalokból áll.

Szeretnénk az általunk megszerzett valódi egészséggel kapcsolatos információkat minél több emberrel megosztani, ezért vállaljuk, hogy személyes és csoportos táplálkozástudományi tanácsadásokon keresztül bemutatjuk magánszemélyeknek, családoknak, cégeknek, vagy akár iskoláknak is a hosszú távú egészség alapjait.

Természetes, hétköznapi nyelven megismertetjük szervezetünk alapvető működésével, és segítünk az eligazodásban, hogy a jövőben a megfelelő irányba haladhasson, valódi egészség útján. Mindezt teljesen ingyenesen, vagy esetekben az utazási költségünk térítésével vállaljuk.

Várjuk jelentkezését elérhetőségeinken.

Tamus Márton

Tamus Márton vagyok az Egészség Alapja csapatának alapítója.

15 év versenysport után kezdtem el új célokat keresni az életemben.

A következő években nagyon sok lehetőséget ismertem meg ezért elkezdtem keresni a minden szemszögből jó, azaz kifogásolhatatlan irányokat. Így kerültem kapcsolatba az egészség témakörével, azon belül is a valóban egészséges területek képviselőivel.

A tőlük kapott információk nyomán kezdtük el felfedezni, megkeresni azokat az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat, amelyek összefüggőek, logikusak, és a maga nemükben egyszerűek voltak.

Mára az egészséges életmóddal és a táplálkozással kapcsolatos tudományok szinte teljes skáláját megvizsgáltuk és az összefüggéseik alapján összeállítottuk a valódi egészéghez vezető információkat.

Szeretnénk érdeklődőink számára olyan független tanácsokkalszolgálni, amelyek valóban, kifogástalanul támogatják egészségük alapjait.